پست زیر طولانی اما سرشار از نکات ناگفتنی
احسان حائری (شاعر و ترانهسرا): تشکیل گروه ما با این ساختار متفاوت بیشتر از آنکه فکرشده و پیشبینیشده باشد، اتفاقی بود. اما پس از آن این اتفاق با فکرمان شکل و جهت گرفت و پرورش پیدا کرد. حداقل من در ایران گروه موسیقی دیگری نمیشناسم که ترانهسرا یک عضو ثابت در گروه باشد. به نظرم ثابتنبودن ترانهسرا در گروه موسیقی میتواند به علت نگاه نابرابر به اجزای تشکیلدهنده یک اثر یا عدم وقوف خوانندگان و آهنگسازان به تاثیر حایزاهمیت همراهبودن ترانهسرا یا شاعر در روند ساخت یک قطعه موسیقی باشد. بدون شک ارتباط تنگاتنگ خالقان یک اثر احتمال خلق یک قطعه ناب و یکپارچه را بیشتر میکند.
به نظرم یکی از آسیبهای جدی به موسیقی هم همین مساله است…
حائری: در موسیقی روز داخل ایران اکثرا در مورد ترانه شیوه کار بهصورت سفارشی است. ترانهسرا ترانهای به خواننده میدهد و در بیشتر مواقع ممکن است دیگر هیچ تماسی با هنرمندانی که قطعه را میسازند نداشته باشد. این شکاف بین خواننده و ترانهسرا یا آهنگساز و ترانهسرا، طبیعتا در محصول نهایی هم مشهود خواهد بود.
احساس میکنم کلام به شعر متمایل است تا ترانه، حداقل متفاوت از ترانههای مرسوم است…
حائری: در چارتار ابتدا آرش ملودی مینویسد و من روی ملودی ترانه میگویم. فکر میکنم این توضیح خیلی از مسایل را تغییر میدهد. تلفیق در چارتار تا حد زیادی به خاطر تغییر در روند معمول ساخت آهنگ است. اتفاق خاصی که در تلفیق چارتار افتاده به خاطر جابهجایی این پلههاست. دیگران معمولا به این شکل کار نمیکنند.
فتحی: وزن شعر دست آهنگساز را میبندد، برای همین ما ابتدا ملودی میسازیم و بعد کلام رویاش قرار میگیرد.
این روش برای شاعر یا ترانهسرا سختتر است؟
حائری: سختیاش نسبی است. برای من این شیوه راحتتر است. از نظر من چیزی که امروز میشنویم ترانه نیست. خیلی چیزهای دیگر برای من ترانه است، مثلا به نظرم بعضی از کارهای حافظ به خاطر فضای عاشقانه و تغزلیبودنش ترانه است؛ ترانه از نگاه من ثقیلتر از این حرفهاست. وظیفه دارد. هرنوشتهای که قابل درک باشد و به زبان محاوره نزدیک باشد که ترانه نیست. شاید این قانون شده که شعر به زبان محاوره، ترانه است و اگر نیست شعر است، ولی من این عرف یا قانون را قبول ندارم.
وضعیت اجتماعی ما در ورود موسیقی غربی به موسیقی ایرانی بیتاثیرنبوده. در پنج قطعه منتشرشده از چارتار بیشتر فضای ترانهها عاشقانه است. آیا این میل شخصی شماست؟
حائری: باز هم به تفاوت پلهها برمیگردیم؛ یعنی روند ساخت یک قطعه در چارتار. من روی ملودی آرش شعر مینویسم. یعنی فرم و قالب کار من تعیین شده است، وقتی ملودی حالوهوای عاشقانه و احساسی دارد فکر میکنم جایی برای مضمونهای اجتماعی نیست.
مضمون اجتماعی که فقط در موسیقی راکور پنیستو میتواند در قالب عاشقانه بگنجد…
حائری: درست است، در آلبوم این اتفاق افتاده یعنی در قطعاتی که هنوز منتشر نشده ما به جنسهای دیگری از ترانه هم پرداختهایم، اما به آلبوم اولمان بهعنوان یک مجموعه عاشقانه نگاه کردیم. چون این ظرفیت را در خودم و گروه میدیدم و ارتباط بین ما طوری بود که کارهای عاشقانه ما بهتر بود، برای همین تصمیم گرفتیم فعلا تا جایی که میتوانیم کارهای عاشقانه بسازیم. جایی شاید دغدغههای اجتماعی من به داستان چارتار غالب شود و بخواهم اجتماعی بنویسم.
این مساله باز هم به حالوهوای آهنگساز برمیگردد؟
حائری: نه این توالی میتواند در آینده تغییر کند.
یعنی اولش ترانه بگویید بعد ملودی ساخته شود…
حائری: بله با تغییرات دیگر میتواند اتفاقات جدیدی بیفتد. ما تنها دوسال است که با هم کار میکنیم و این زمان برای تجربههای مختلف کم است.
به نظرتان یک مخاطب غیرایرانی هم به اندازه مخاطب ایرانی با موسیقی چارتار ارتباط برقرار میکند؟ یعنی بهعنوان موسیقی تلفیقی با ژانر الکترونیک در خارج از ایران قابلقبول است؟
احمدیفر: خب ملودی و خط اصلی موسیقی چارتار را میشنود. اما به اندازه یک ایرانی با این موسیقی ارتباط برقرار نمیکند، چون کلام حذف میشود.
فتحی: نوستالژی هم حذف میشود.
احمدیفر: گستردگی ژانر الکترونیک اجازه میدهد این موسیقی برای شنونده غیرایرانی هم قابلقبول باشد، ولی مسلما کیفیتش پایینتر از چیزی است که شنونده ایرانی میشنود. ممکن است با جابهجایی روند شکلگیری قطعه، در آینده این اتفاق بیفتد، یعنی اگر تنظیم اول باشد این موسیقی برای شنونده غیرایرانی قابلقبولتر خواهد شد و این بعد پررنگتر میشود.
آرمان گرشاسبی: ما تلاشمان این است که این تلفیق را خوب انجام دهیم تا مورد قبول مخاطب ایرانی باشد و در درجه بعد به شنونده غیرایرانی فکر میکنیم…
به نظرم این تلفیق به موسیقی سنتی هم کمک میکند، چون جوانترها کمتر با موسیقی سنتی بهصورت اصیل آن ارتباط برقرار میکنند…
احمدیفر: خیلی از مخاطبان ما کسانی بودند که اصلا موسیقی سنتی گوش نمیدادند یا برعکس. امیدواریم به موسیقی ما به چشم آشتی با موسیقی سنتی هم نگاه شود.
آرمان گرشاسبی: همانطور که به نظر شما این موسیقی به شنیدهشدن موسیقی سنتی کمک میکند، از آن طرف هم المانهای موسیقی سنتی به ما اجازه میدهند موسیقی ما بهتر و پرمخاطبتر باشد.
احمدیفر: اتفاق تلفیق ناگزیر است به هر حال در هر ژانری منتقد وجود دارد. شاید یکسری در موسیقی سنتی این موسیقی را نپذیرند و عدهای هم در موسیقی الکترونیک، ولی در کل نمیتوانند جلو این حرکت را بگیرند و تلفیق اتفاق خواهد افتاد. تفاوت گروه ما این است که بهترین ابزار را داریم، یعنی ملودی، شعر و صدای خوب و من هم سعی میکنم کارم را خوب انجام دهم.
به نظرم میتوان گفت روحیات مختلف موسیقایی شما یکی از دلایل تفاوت موسیقی چارتار با گروههای تلفیقی دیگر است…
آرمان گرشاسبی: ما در تمام مراحل ساخت کار در کنار هم هستیم و از تجربهکردن لذت میبریم. فضایی که من در کارهای سنتی تجربه میکنم کاملا با فضای کار در چارتار متفاوت است. همینطور فضایی که دیگر اعضای گروه تجربه میکنند برای آنها هم جدید و متفاوت است و همین باعث میشود قابلیتهای ما بیشتر شود. ما در هر قطعه فضای جدیدی را تجربه میکنیم. بسیار مشتاقم که این ترنم برای مخاطبانمان هم لذتبخش باشد.
*** چرا میتوان «باران تویی» را دوست نداشت؟
1- اول اینکه به سختی میتوان نام «ترانه» را روی متن قطعات «باران تویی» گذاشت؛ چراکه در نوع خود تکستهای آلبوم، بیشتر اشعاری هستند تا اندازهای زیبا که ترجیحاً آنها را باید روی کاغذ خواند یا در حالت عادی بعد از 10-15 بار شنیدن یک قطعه، شعر روان شدهاش را بتوان دنبال کرد. اشعاری که واقعاً نمیتوان نام «ترانه» را به عنوان شعری سهل که برای خوانده شدن سروده شده را روی آن گذاشت. از سویی اشتباهات فاحش کلامی، وزنی و… در تمامی ترانهها خودنمایی میکند. انگار که شاعر محترم برای رساندن مفهوم و در عین حال رعایت وزن و قافیه به ناچار هر واژهای که به دستش رسیده را استفاده کرده. اشاره میکنم تنها به ابیاتی از ترانهها. مثلاً این بیت ترجیعبند:
«آشوبم، آرامشم تویی/ به هر ترانهای سر میکشم تویی/ سحر اضافه کن به فهم آسمانم»
مصراع اول عالی است، هم روان است و هم زیباست. اما تا آدم میآید با آن گرم شود...
10 مطلب پر بازدید وبلاگ چارتار:
عکس کنسرت گروه چارتار با حضور هنرمندان
«آشوبم، آرامشم تویی» از گروه چارتار + دانلود
وقتی «سهراب پورناظری»، قسمتی از ترانه «مرا به خاطرت نگهدار» را برایم خواند، آنقدر آشنا و دلنشین بود که فکر کردم قبلا آن را شنیدهام. بههمینخاطر با اطمینان پرسیدم خواننده این ترانه چه کسی است؟ پاسخ پورناظری کاملا غیرمنتظره بود! آهنگ، کار یک گروه تازهنفس به نام «چارتار» بود که ...
منبع:پارسی نو
در این پست قصد دارم تا براتون تراکی رو از آلبوم باران تویی جهت دانلود بذارم که بی ارتباط با این شب و روزا نیست.
دانلود آهنگ خوشا به من چارتار با کاور اختصاصی و تصحیح اطلاعات
استفاده بدون اجازه برنامه «عینک آفتابی» از آهنگ «باران تویی» گروه چارتار، با اعتراض تهیه کننده این آلبوم موسیقی روبرو شد. با وجود پیگیری های این تهیه کننده، رضا رشیدپور تا الان پاسخی به این اعتراض نداده است.
بحث استفاده بدون اجازه از آهنگ یک گروه موسیقی، آهنگساز یا خواننده در رادیو و تلویزیون، مسئله جدیدی نیست. سالیان سال است که صاحبان آثار موسیقی، نسبت به پخش بدون مجوز این آثار از تلویزیون و رادیو معترض اند اما به دلیل نبودن قانون کپی رایت، به جایی نمی رسند.این مسئله اما چند وقتی است به مرحله جدیدی وارد شده و غیر از مدیران رادیو و تلویزیون، برنامه سازان، سریال سازان یا فیلمسازان هم خیلی راحت و بی دغدغه، این آثار را کپی می کنند و با استفاده از آن روی تیتراژ، جذابیت کارشان را بالا می برند؛ آن هم بدون اینکه روح خالقان اثر از این موضوع خبر داشته باشد.دست آخر هم به دلیل نبودن قانون مدونی که بتوان به آن متوسل شد، صاحب اثر دست به دامان رسانه ها می شود و نهایتا برنامه ساز مورد نظر برای اینکه بیشتر از این آبروریزی پیش نیاید، یا مجبور می شود آهنگ را از تیتراژ حذف کند یا هر طور شده با خالق اثر کنار بیاید.بعد از لوریس چکناواریان، گروه رستاک و محسن چاوشی که به پخش بدون اجازه آثارشان در تیتراژ سریال های «مرد دو هزار چهره» و «راه دررو» و برنامه «ساعت 25» معترض شدند، حالا نوبت به گروه «چارتار» رسیده تا نسبت به استفاده بدون اجازه از آهنگ «باران تویی» برای تیتراژ برنامه «عینک آفتابی» شبکه نسیم اعتراض کند. گفتگو مهدی سوفالی، تهیه کننده آلبوم «باران تویی» را بررسی خواهیم کرد.
شب های قدر بسیار نزدیکه.از همه شما بازدیدکننده های عزیز طلب دعای خیر و التماس دعا داریم.
چارتار و وبلاگ چارتار رو در لحظات عرفانی شب های قدر فراموش نکنید
دانلود آهنگ هندسه چارتار همراه با تصحیح اطلاعات و کاور اختصاصی
آهنگ هندسه چارتار سومین قطعه از آلبوم باران تویی است که در این پست قابلیت دانلود با لینک مستقیم و کمکی با تصحیح کامل اطلاعات آهنگ و کاور اختصاصی وجود دارد.کد پیشواز همراه اول و ایرانسل هندسه با صدای آرمان گرشاسبی(چارتار) در پست های بعدی اعلام می شود.
دانلود آهنگ مرا به خاطرت نگهدار چارتار همراه با تصحیح اطلاعات و کاور اختصاصی
آهنگ مرا به خاطرت نگهدار چارتار نخستین قطعه از آلبوم باران تویی است که در این پست قابلیت دانلود با لینک مستقیم و کمکی با تصحیح کامل اطلاعات آهنگ و کاور اختصاصی وجود دارد.کد پیشواز همراه اول و ایرانسل مرا به خاطرت نگه دار چارتار در پست های بعدی اعلام می شود.
باز امشب دل من در غمه گله شد
بی تاب و بی رمق و بی حوصله شد
دردا که دوری دردا به آرزوی فردا تو بیا
تو بیا نداری خبر ز حال من
نداری که دل به جاده می سپاری
سحر ندارد این شب تار مرا به خاطرت نگه دار
مرا به خاطرت نگه دار
سحر ندارد این شب تار مرا به خاطرت نگه دار
مرا به خاطرت نگه دار
از من دیگر اثری در آیینه نیست
پیدا کن تو مرا این فاصله چیست
ای ولی شعر تر من
پرواز جاوید در پر من تو بیا تو بیا
سرگردانم بر سر کوی ات
شب می بارد از سر مویت
نداری خبر ز حال من
نداری که دل به جاده می سپاری
سحر ندارد این شب تار مرا به خاطرت نگه دار
مرا به خاطرت نگه دار
نداری خبر ز حال من
نداری که دل به جاده می سپاری
سحر ندارد این شب تار مرا به خاطرت نگه دار
مرا به خاطرت نگه دار
مرا به خاطرت نگه دار
تکست و متن آهنگ چارتار به نام آشوبم از آلبوم باران تویی
**************
تنها ؛ تویی تو که می تپی به نبض این رهایی
تو فارق از وفور سایه هایی
باز آ که جز تو جهان من حقیقتی ندارد
تو می روی که ابر غم ببارد
به سمت ماندن ات راهی نمیشوی چرا
آشوبم آرامشم تویی
به هر ترانه ای سر میکشم تویی
سحر اضافه کن به فهم آسمام
آشوبم آرامشم تویی
به هر ترانه ای سر میکشم تویی
بیا که بی تو من غم تو صد خزانم
دانلود آهنگ آشوبم چارتار همراه با تصحیح اطلاعات و کاور اختصاصی
آهنگ آشوبم چارتار نخستین قطعه از آلبوم باران تویی است که در این پست قابلیت دانلود با لینک مستقیم و کمکی با تصحیح کامل اطلاعات آهنگ و کاور اختصاصی وجود دارد.کد پیشواز همراه اول و ایرانسل آشوبم چارتار در پست های بعدی اعلام می شود.
با تمام شدن لوح های فشرده (cd) آلبوم باران تویی در بازار تصمیمان برآن شد تا قطعات این آلبوم را در دنیای مجازی اینترنت با تصحیح اطلاعات تراک ها و قرار دادن متن اهنگها(lyrics) آن هم به صورت اختصاصی از http://chaartaar.lxb.ir/ قابل دانلود باشد.
تراک ها از فردا بر روی سرور همین وبلاگ آپلود و در اختیار طرفداران گروه موسیقی چارتار قرار خواهد گرفت.
آلبوم باران تویی چارتار شامل 12 قطعه آهنگ با نام های:
۱-در حسرت ماه۲- مرا به خاطرت نگه دار۳- باران تویی۴-آشوبم۵-هندسه۶-زن دیوانه۷-کلاغ۸-عاشقانه تنهاست۹-حرفی بزن۱۰-خوشا به من۱۱-شبیه یک مرداب۱۲-قطار
است که بروزترین وبلاگ چارتار(chaartaar.mahtarin.com)در ویکی پدیا نام دو ریمیکس آهنگ های در حسرت ماه و شبیه یک مرداب را نیز به لیست بالا اضافه نموده است.
سلسله گزارش های وبلاگ چارتار از گروه
چارتار از کجا آمد؟
آرش فتحی آهنگساز، احسان حائری ترانه سرا، آیین احمدی فر تنظیم کننده و آرمان گرشاسبی خواننده، سال 1390 دور هم جمع شدند و گروه موسیقی «چارتار» را تاسیس کردند. آرمان گرشاسبی درباره شکل گیری گروه می گوید: «یک دوستی قدیمی من و آرش داشتیم و همینطور من و احسان. از طرفی آرش هم با آیین دوست بود. آرش ساز می زد و من هم آواز کار می کردم ولی آرش از این موضوع بی خبر بود. یک روز خیلی اتفاقی آرش ساز زد و من هم خواندم. آرش که از تمرین های من بی خبر بود گفت تو چقدر خوب می خوانی، صبر کن به تو خبر می دهم. نمی دانستم چه تصمیمی دارد. بعد هم آرش یک ملودی سنتی ساخت و آیین هم آن را الکترونیک تنظیم کرد. بعد یک روز با من تماس گرفت و قرار گذاشتیم و موسیقی را برای من پخش کرد و گفت برای تکمیل کار به یک شاعر نیاز داریم، کسی را سراغ نداری؟ من هم احسان را معرفی کردم. احسان پذیرفت و روی ملودی، ترانه ای نوشت و وقتی هر چهار نفر روی شعر توافق کردیم، من هم آن قطعه را خواندم. آنجا بود که دیدیم پکیج خوبی از کار درآمده و بدون اینکه حرفی بزنیم، کار روی قطعه دوم را شروع کردیم.»
«چارتار» در لغت به معنای طنبوری است که چهار تار دارد...
وبلاگ چارتار به این افتخار می کند که بازدیدکننده هایش نه تنها از مطالب وب استفاده می کنند بلکه به عنوان یک همکار افتخاری نویسنده آنرا یاری می کنند.
راه های ارتباطی زیادی بین این وبلاگ و شما بازدیدکنندگان محترم وجود دارد که به برخی از آن ها اشاره می شود:
chaartaarblog@gmail.com
plus.google.com/گروهچارتار
facebook.com
ما قدران شما هستیم.
مدیر وبلاگambabaie
هنوز هم خیلی باورشون نمیشه گروه چارتار محبوبیتی این چنینی پیداکرده باشه.
به قول معروف ره صد ساله رو یک شبه رفتن.
حالا حضور هومن نامداری از چهره های آشنا هنر ایران و خانم ترانه علیدوستی خیلی حرفا برای گفتن داره.
زن دیوانه چارتار آهنگی است که بی شک به دل عاشقان می شیند.
با توئم! پنجره هان رونق این خانه چی شد؟!
آن زن ِ دیوانه که رفت
آن مردک دیوانه چه شد؟!
از مرد ِ شب آواره بگو بگو خورشید ِ شبش کجاست؟!
از تسبیح ِ عاشقانه ها بگو
بگو دانه به دانه چه شد؟!
.
آه خواب آلودگی بی تو در چشم ِ عاشق نیاید
تنها ماندم کسی جز تو شاید نه شاید که آید
پیدا شد
شعله کن جام ِ پروانه را عمر ِ دیوانه دیری نپاید
.
.
.
کجا میروی؟! کمی بمان عشق زمینم نزن
از آسمان عشق
بیا به باران تکیه کن قدم قدم این پرسه را
بیا بگیر از چهره.ــَم
غم و شب و تب هرسه را
مرا به طوفان داده ای خودت کجایی؟!
مرا به طوفان داده ای
خودت کجایی؟!
.
آه خواب آلودگی بی تو در چشم ِ عاشق نیاید
تنها ماندم کسی جز تو شاید
نه شاید که آید
پیدا شد
شعله کن جام ِ پروانه را عمر ِ دیوانه دیری نپاید
از آسمانم ماتم ببارید هراس بی تو ماندنم ادامه دارد
ببین نویسم ترانه بی تو چگونه پر کشد خیال واژه بی تو
به لب رسیده جان کجایی کجایی که طاقتم جدایی
باران تویی به خاک من بزن بازا ببین که بی مه تو من هوای پر زدن ندارم
باران تویی به خاک من بزن بازا ببین که در ره تو من نفس بریده در گزارم
مگر ندانی چو از تو دورم بی راه ای خموش و تار بی عبورم
نمیتوانم….دگر برویم..که من اسیر این خزانِ تو به تویم
به لب رسیده جان کجایی کجایی رهی نمانده تا رهایی
باران تویی به خاک من بزن بازا ببین که بی مه تو من هوای پر زدن ندارم
باران تویی به خاک من بزن بازا ببین که در ره تو من نفس بریده در گزارم
در هفته گذشته برج میلاد میزبان کنسرت گروه چارتار بود.اما نکته قالب ذکر این هس که کلی مهمون مهم و معروف تو کنسرت بودن.
از بازیگرهای محبوب مثل خانم فاطمه معتمدآریا و رضا کیانیان و ...
از افراد معروف و مشهور در زمینه هنر مث آقای داریوش مهرجویی و ...
و از افراد نام آشنا مث خانم سیمین بهبهانی و ...
واسه همشون هم با مدرک و عکس در خدمتم:::
کلی عکس به این پست اضافه میشه.
...coming soon...
چارتاریها سلام.
واپیپر(wallpaper)زیبای چارتار که از اجرا آرمان گرشاسبی عزیز در برج میلاد تهران بوده اختصاصی(Exclusive) از بروزترین وبلاگ چارتار تقدیم به علاقه مندان به این گروه موسیقی می شود.
جاری شو ؛ سپردمت به جاده های رها
به عمق باران به روح آینه ها
ماییم و صراحت کهنه تازه شدن
ببین به چشمت زبان خاطره را
مرا این بی زبانی به راهی بی نشانی
فرضم کن ستاره ای بر بام ترانه گفتم
فرضم کن جوانه ای بیزار از خزان خفتن
***************
متن آهنگ قطار چارتار
***************
جاری شدن سپردمت به جاده های رها
به عمق باران به روح آینه ها
ماییم و صراحت کهنه تازه شدن
ببین به چشمت زبان خاطره را
کاش جا نماندم از قطارش آرزویت
ای کاش یا بگیرد راه رفتن روبرویت
مرا این بی زبانی به راهی بی نشانی
فرضم کن ستاره ای بر بام ترانه گفتم فرضم کن جوانه ای بیزار از خزان خفتن
گزارش کامل وبلاگ چارتار ز کنسرت گروه چارتار در برج میلاد تهران:
پس از شکست تیم ملی فوتبال ایران در دیدار مقابل آرژانتین که به عقیده بسیاری ناعادلانه بود، شماری از خوانندگان پاپ ایران به تمجید بازی زیبابی ملی پوشان ایران پرداختند.
نظر چند تن از این خوانندگان پاپ را در ادامه میخوانید:
محمد علیزاده:
زنده باد ایران
مرسی مرسی از بازی قشنگتون...
رجوع به ادامه مطلب
احسان خواجه امیری:
زنده باد ایران تا ابد
شهرام شکوهی:
دمتون گرم
افتخار کردیم به ایرانی بودنمون...
رجوع به ادامه مطلب
فرزاد فرزین:
پرچم بالاست...
رجوع به ادامه مطلب
محسن چاووشی:
واسه آبروی مردمتون جانانه جنگیدین
محسن یگانه:
بیاین غر نزنیم و افتخار کنیم که تیم ملی ما انقدر با غیرته و انقدر حرفهای!!!
شانس آرژانتینو بغل کرد!! البته...
رجوع به ادامه مطلب
حمید عسکری:
به همتون افتخار میكنیم مرسی برای ...
رجوع به ادامه مطلب
رضا یزدانی:
خسته نباشید بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران .. درود به ...
رجوع به ادامه مطلب
رضا صادقی:
درود به غیرت جوانان آریایى ..... باعث...
رجوع به ادامه مطلب
به گزارش خبرنگاربخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این اجرا با آواز آرمان گرشاسبی همزمان با نگارش اشعار احسان حائری-توسط خودش و نمایش همزمان آنها روی پرده - آغاز شد.
بنابراین گزارش، تعدادی از هنرمندان موسیقی و سینمای ایران در مرکز همایشهای برج میلاد حضور داشتند و نخستین قطعهای که با همراهی حاضران سالن اجرا شد، آهنگ «قطار» از این گروه موسیقی ایرانی بود.
در ادامه قطعات دیگری شامل، آشوبم، مرا به خاطرت نگه دار، هندسه، باران تویی، کلاغ، عاشقانه تنهاست، حرفی بزن، خوشا به من، شبیه یک مرداب، در حسرت ماه با همراهی قابل اعتنای حاضران در سالن اجرا شدند.
لوریس چکنواریان، داریوش مهرجویی، یغما گلرویی، مریم بوبانی، سروش صحت، صبا کامکار و مرضیه وفامهر از میهمانان گروه چارتار در این کنسرت بودند.
گروه چارتار در سال ۱۳۹۰ تشکیل شده است و آرش فتحی آهنگساز، احسان حائری ترانهسرا، آیین احمدیفر تنظیمکننده و آرمان گرشاسبی به عنوان خواننده، شاکله اصلی گروه چارتار را تشکیل میدهند.
اشعار، ترانهها و همچنین لحن و صدای خواننده که برگرفته و استوار بر ادبیات و موسیقی کلاسیک ایرانی است از یک سو و همچنین ملودیهای پویا و تنظیمهای مدرن از سوی دیگر، فضای متفاوتی را در موسیقی این گروه به وجود آورده است.
موسسه آوای مهربانی برپایی این کنسرت را بر عهده داشت و آرین حجازی با ساز «ابوا» و نازنین علیزاده به همراه بهزاد حسنزاده با نواختن کمانچه چند اجرای این گروه جوان را همراهی کردند.
استقبال خوب مخاطبان موسیقی ایرانی از این گروه جوان که تنها یک آلبوم منتشر کرده است از مهمترین نکاتی بود که شب گذشته(30 خرداد) بهنظر میآمد.
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 751
بازدید کل : 1438
تعداد مطالب : 201
تعداد نظرات : 193
تعداد آنلاین : 1